adwokat łódź prawo karne

Następnie odbyła aplikację adwokacką pod patronatem Wawrzyńca Chróścielewskiego. W pracy i podczas aplikacji wykorzystywała w praktyce zdobytą wiedzę na studiach. Dzięki zdobytemu doświadczeniu i poszerzeniu wiedzy, jak również umiejętności, otworzyła własną kancelarię prawną. Stała się jednym z adwokatów w Łodzi od prawa karnego. Zakres jej usług obejmuje prawo cywilne, prawo karne i wykroczeń, prawo rodzinne i opiekuńcze, prawo spadkowe, prawo pracy, prawo odszkodowawcze, jak również sprawy dotyczące windykacji należności. Liczysz na pełną dyskrecję podczas współpracy z adwokatem? Koniecznie zgłoś się do Marii Kitscha-Kwasiborek. Podczas prowadzenia sprawy adwokat przekazuje na bieżąco wszelkie informacje. Kancelaria Pani Marii oferuje swoje usługi osobom zarówno pokrzywdzonym, jak i podejrzanym, oskarżonym oraz skazanym. Pani Maria pomogła już osobom zamieszkałym w Łodzi, jak również poza granicami tego miasta, a także kraju. W przypadku osób z zagranicy kancelaria dostarcza również usługi poprzez kontakt internetowy – online. Pozwala to nie tylko zaoszczędzić czas, ale także pieniądze na przejazd w jedną i drugą stronę. Maria Kitscha-Kwasiborek zachęca do kontaktu telefonicznego, mailowego, a także bezpośredniego w siedzibie kancelarii adwokackiej w Łodzi.

Adwokat

• Adwokat w Łodzi