Żaluzje drewniane

Przedsiębiorstwo Sundeco oferuje swoim klientom nowoczesne i stylowe rolety i żaluzje do okien. Są to przesłony, które idealnie wkomponują się w przestrzeń każdego wnętrza, a także nadadzą mu nowy, bardziej designerski wygląd. Firma mieści się na terenie Poznania i zajmuje się montażem również w jego obrębie.

Estetyczne ozdoby

Wystrój każdego wnętrza dopełnić mogą dobrze dobrane rolety. Na stronie internetowej http://sundeco.com.pl/PL-H16/zaluzje-drewniane.html znajdują się ciekawe żaluzje drewniane, które są niebanalnym rozwiązaniem zarówno do biur, jak i domów. Produkt ten jest ponadczasowy, pasuje do każdego rodzaju architektury i może być wykonany w dwóch szerokościach lameli – 25 mm oraz 50 mm. Pierwsza z nich jest uniwersalna i najczęściej wybierana przez klientów. Druga zaś polecana jest do dużych okien, które z takim dodatkiem nadadzą przestrzeni bardziej ekskluzywny charakter. Oferowane żaluzje wykonane zostały z najwyższej jakości drewna Basswood i dostępne są w niezwykle atrakcyjnych cenach.

Sundeco
Katowicka 11/7