Atrakcje dla dzieci w Poznaniu z GO4Robot!

Czy dla dziecka może być coś ciekawszego niż zabawa ulubionymi klockami Lego, które od dziesiątek lat cieszą się niesłabnącą popularnością? Jest to raczej pytanie retoryczne i właśnie z tego założenia wychodzi firma GO4Robot, która może zaoferować wiele wspaniałych atrakcji dzieciom w Poznaniu. Podczas prowadzonych przez firmę zajęć młodzi ludzie nie tylko świetnie się bawią, ale przy okazji poznają dużo lepiej nowoczesne technologie, a do tego uczą się jak wykorzystywać komputery nie tylko do grania, oglądania filmów czy słuchania muzyki. Zajęcia mają nie tylko charakter edukacyjny, ale także ogólnorozwojowy, gdzie dzieci rozwijają swój umysł, trenują wyobraźnię, uczą się kooperacji i wielu innych rzeczy.

Ciekawe wyzwania dla każdej grupy wiekowej

Co ważne, firma GO4Robot nie opiera się tylko i wyłącznie na tych najmłodszych dzieciach, przez co zajęcia organizowane są dla różnych grup wiekowych, nawet dla młodzieży ponadgimnazjalnej. Dzięki dzieleniu na wiekowe grupy poziom zajęć zawsze jest odpowiednio dopasowany i nie ma tutaj mowy o żadnej nudzie. Atrakcje dla dzieci w Poznaniu na takich zajęciach są bardzo zróżnicowane. Podczas warsztatów młodzież zaczyna od projektowania, następnie zajmuje się konstruowaniem robotów z klocków, aby ostatecznie, z wykorzystaniem oprogramowania komputerowego, zająć się ich programowaniem. Wszystkie zajęcia prowadzone są pod okiem świetnych specjalistów, którzy wiedzą jak przekazać cenną wiedzę poprzez miłą zabawę.

Organizacja warsztatów nie tylko w siedzibie firmy

Bardzo ważne jest również to, że firma GO4Robot organizuje atrakcje dzieciom w Poznaniu nie tylko we własnej siedzibie. Może to być bowiem chociażby urozmaicenie urodzin naszej pociechy, dodatkowa atrakcja na firmowych spotkaniach, ale także i obsługa szkolnych wydarzeń, gdzie promuje się edukację i nowoczesne technologie.

GO4Robot Sp. z o. o.
os. Poziomkowe 10/92