Funkcjonalne krzesła kąpielowe ArjoHuntleigh

Oferowane przez nią produkty, takie jak fotel, wózek czy krzesło kąpielowe zostały zaprojektowane przed doświadczonych specjalistów, posiadających odpowiednią wiedzę na temat sprzętu medycznego, w celu podniesienia komfortu oraz ułatwienia dbania o czystość. Nowoczesne rozwiązania tej firmy i umiejętności ekspertów gwarantują bezpieczeństwo oraz funkcjonalność sprzedawanych produktów. Ponadto, wszystkie systemy kąpielowe są łatwe w użytkowaniu, bardzo wygodne oraz ułatwiają współpracę pomiędzy osobą myjącą i pacjentem.

Korzystne rozwiązanie dla pacjentów i opiekunów

Zapewnienie komfortu i wygody to podstawowe wymagania, dzięki którym współpraca przebiega prawidłowo, jest sprawna i przyjemna. Pacjent podczas całej kąpieli może pozostać w bezpiecznej i wygodnej dla niego pozycji, a opiekun wykonuje swoje zadanie dokładnie i efektywnie. Oferowane krzesła kąpielowe idealnie sprawdzą się przy takim zadaniu i zagwarantują łatwość w użytkowaniu tego produktu. Dzięki temu, posiadając specjalny sprzęt medyczny, cały cykl kąpieli jest zdecydowanie bardziej przyjemny dla obydwu stron - zarówno dla opiekunów, jak i dla pacjentów.

Szeroka gama ofert wyposażająca placówki specjalistyczne

Poza rozwiązaniami kąpielowymi, firma proponuje również inne produkty, takie jak łózka medyczne i rehabilitacyjne, podnośniki dla niepełnosprawnych, wózki do transportu pacjenta, produkty pomagające przy dezynfekcji oraz wiele innych. Szeroka gama produktów sprawia, że jest to doskonała działalność z wiedzą na temat sprzętów medycznych, która swoje produkty kieruje do specjalistycznych ośrodków, a także do osób prywatnych opiekujących się osobą starszą lub niepełnosprawną. Warto zatem zaufać działalności ArjoHuntleigh z powodu jej ogromnego doświadczenia i szerokiej gamy produktów. Zachęcamy do wybierania tej działalności oraz wyposażenia placówek w specjalistyczne sprzęty, które pomogą wielu pacjentom i usprawnią opiekę nad nimi.

PHU Anmar Sp. z o.o. Sp. K.
Strefowa 22
43-100 Tychy