Intergerman – tłumacz języka niemieckiego z Poznania

Intergerman to wiarygodne i sprawdzone biuro, któremu można zlecić wykonanie tłumaczenia różnego rodzaju tekstów, zaświadczeń i dokumentów. Zarówno tych standardowych, jak i specjalistycznych. Klienci mogą zamówić tłumaczenie tekstów z języka polskiego na język niemiecki lub z języka niemieckiego na język polski. Wszystko jest kwestią potrzeb oraz podjętych ustaleń. Intergerman każde tłumaczenie wykonuje z należytą starannością, zgodnie z życzeniami klienta. Podczas realizacji zleceń szczególny nacisk kładzie na terminowość i precyzję sporządzania tłumaczeń, zarówno pod względem języka, jak i formy.

Tłumaczeniami uwierzytelnionymi zajmuje się właścicielka biura Anna Naskręt. To wysoko wykwalifikowany tłumacz języka niemieckiego z Poznania, który posiada wszelkie niezbędne uprawnienia, aby wykonywać tego rodzaju pracę. To osoba godna zaufania, która przestrzega zasad dyskrecji w związku z informacjami pozyskanymi podczas pracy nad tekstem. Każde tłumaczenie uwierzytelnione musi być wykonane z ogromną dokładnością. Po przetłumaczeniu dokument musi być wydrukowany, a następnie opatrzony podpisem i okrągłą pieczęcią tłumacza przysięgłego. Te dwa elementy zasadniczo odróżniają zwykłe tłumaczenia od uwierzytelnionych. To one sprawiają, że tak przygotowany dokument będzie uznawany za wiarygodny. Tłumaczenia uwierzytelnione wymagają zatem nie tylko doskonałej znajomości języka obcego, ale również wiedzy na temat zasad, zgodnie z którymi należy je przygotowywać, aby spełniały wszelkie założone kryteria. Dlatego biuro Intergerman zachęca klientów do skorzystania z wieloletniego doświadczenia Anny Naskręt, które zdobyła jako przysięgły tłumacz języka niemieckiego w Poznaniu.

INTERGERMAN Anna Naskręt
Wschodnia 25G/58