Kolokacja serwerów Warszawa

Indata Solutions S.A oferuje zainteresowanym osobom wykorzystanie własnego Centrum Danych InfoCloud24, jako ośrodka kolokacji własnych zasobów sprzętowych. W ramach kolokacji serwerów wyodrębnia się:

— specjalistyczną powierzchnię techniczną,

— zasilanie podstawowe,

— zasilanie awaryjne,

— podtrzymanie UPS,

— klimatyzację,

— ochronę przeciwpożarową,

— fizyczną ochronę dostępu,

— całodobowy monitoring.

Kolokacja serwerów warszawskiej firmy pozwala na obniżenie kosztów budowy i użytkowania własnej infrastruktury informatycznej. Taka kolokacja zasobów pozwala uzyskać dostęp do profesjonalnej i najwyższej jakości serwerowni, bez własnego wkładu oraz wykorzystanie przestrzeni w szafach instalacyjnych. Serwis informatyczny to dla Indata Solutions jedna z najważniejszych usług. Ta topowa warszawska firma wie, że szeroko pojęta informatyka jest przyszłością każdego przedsiębiorstwa, dlatego dokłada wszelkich starań, aby sprostać wymaganiom każdego klienta.

Odwiedź stronę internetową— http://www.indata-solutions.pl/kolokacja-zasobow, gdzie przeczytasz o pełniej ofercie usługowej i poznasz niezbędne informacje dotyczące marki Indata Solutions. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego zleceniodawcy, firma może zaproponować najlepsze rozwiązania związane z gromadzeniem danych, zarządzaniem nimi oraz korzystaniem z ich zasobów. Takie przechowywanie danych znacznie podnosi bezpieczeństwo danego przedsiębiorstwa, zabezpiecza go przed niespodziewaną awarią i zapewnia ciągłość funkcjonowania. Serdecznie zachęcamy do współpracy!

Indata Solutions S.A.
ul. Wenecka 12