Księgi handlowe - Białystok

Księgi handlowe to model szczegółowej księgowości pełnej. Do ich prowadzenia są zobowiązane m.in. wszystkie przedsiębiorstwa, których przychody w wyznaczonym roku podatkowym przekroczyły wartość 1 200 000 euro. Ten typ prowadzenia ksiąg wymaga ręki doświadczonego księgowego, który zna wszystkie fiskalne wymagania i obowiązki, jak np. ten podstawowy, mówiący o tym, że odpowiednie księgi należy otworzyć w ciągu 15 dni od rozpoczęcia działalności. Więcej informacji o tym, czym różni się księgowość pełna od księgowości uproszczonej, można przeczytać na tej stronie: http://www.biuro-rachunkowe-jmm.pl/ksiegi-handlowe.html

Profesjonalna księgowość

Biuro Rachunkowe Julita Mieczkowska-Miakisz oferuje swoje kompleksowe usługi głównie na terenie województwa podlaskiego. Jeśli szukasz specjalisty, który w Białymstoku poprowadzi Twoje księgi handlowe, doradzi najlepszy dla prowadzonej przez Ciebie działalności gospodarczej model rozliczenia podatkowego oraz weźmie na siebie wszystkie sprawy związane z finansami firmy, to z pewnością zainteresuje Cię oferta Biura Rachunkowego JMM.

Biuro Rachunkowe Julita Mieczkowska - Miakisz
Jana Pawła II 52/203