Najlepsze usługi drukowania w Poznaniu

Znalezienie profesjonalnej drukarni jest sprawą niesłychanie ważną w przypadku wielu firm, które dynamicznie się rozwijają i stawiają na profesjonalny marketing. Niezależnie od tego w jaki sposób reklamujemy swoją działalność to praktycznie zawsze potrzebujemy różnorodnych materiałów reklamowych i zamawiając je w tym miejscu możemy mieć pewność, że w pełni sprostają one naszym wymaganiom.

Dobra drukarnia to oczywiście przede wszystkim nowoczesne zaplecze technologiczne, a więc po prostu sprzęt, który pozwala nie tylko drukować na różnym papierze we wszelakich formatach, ale także i urządzenia dodatkowe, wzbogacające wygląd czy formę przygotowania jakiegoś folderu. Oprócz tego ważne jest także doświadczenie, które w przypadku tej firmy wynosi już prawie 30 lat. Drukarnia stawia również na wykwalifikowany personel, ludzi z wiedzą i doświadczeniem, którzy na pewno sprostają naszym wymaganiom.

Szerokie możliwości technologiczne

Drukarnia Akcygraf od samego początku swojego istnienia stawiała na rozwój poprzez między innymi kupowanie nowoczesnego sprzętu do drukowania w Poznaniu. Te założenia realizowane są po dziś dzień i z tego powodu drukarnia oferuje takie możliwości technologiczne jak między innymi:

• laminowanie i laminowanie UV

• sztancowanie

• tłoczenie

• złocenie

• perforacja

a jest to tak naprawdę tylko mała część wszystkich możliwości drukarni. Materiały do promocji zawsze powinny się porządnie prezentować i z tego powodu warto skorzystać z usług takich profesjonalistów jak ta drukarnia.

Produkty papierowe

• Kalendarze, segregatory, ulotki i wiele więcej.

Akcy Graf
Sadowa 10