Nowoczesne i niedrogie mobilne myjnie parowe

Prowadząc własną myjnię zdecydowanie warto zastanowić się nad bardzo nowoczesnym rozwiązaniem, które pozwoli nam zaoferować jeszcze lepszą skuteczność mycia, pełną ekologię, a do tego wszystkiego także i mobilność. Nowoczesne parowe myjnie, które znajdują się w ofercie tego sklepu, to profesjonalne rozwiązanie, które z pewnością pozytywnie zaskoczy każdego.

Uzyska sterylną czystość bez użycia chemii

Mycie parowe przede wszystkim pozwala bowiem uzyskać  w pełni sterylną czystość, przez co sprawdza się to chociażby w zastosowaniach przemysłowych, gdzie na liniach produkcyjnych czystość jest niesłychanie ważna. Myjnia parowa wytwarza parę wodną pod bardzo wysokim ciśnieniem. Gorąca para dociera głęboko w  struktury czyszczonego materiału, rozpuszcza brud, wypłukuje go, a następnie także i zabija wszystkie bakterie dzięki właśnie wysokiej temperaturze. Jeśli interesuje nas profesjonalna mobilna myjnia parowa cennik tego typu urządzeń bez problemu znaleźć możemy na tej stronie internetowej. Firma sprzedaje nowej generacji sprzęt, który sprawdza się w wielu przypadkach.

Możliwość prowadzenia mobilnej myjni

Co bardzo ważne, mobilne urządzenia parowe pozwalają prowadzić usługi czyszczenia w terenie. Myjki wyposażone są bowiem w wydajny silnik wysokoprężny, przez co mogą działać w każdym miejscu, w każdych warunkach, niezależnie od dostępu do sieci energetycznej. Mobilne myjnie parowe pozwalają realizować wiele usług, w tym między innymi:

• bezpieczne mycie samochodów i czyszczenie wnętrz;

• czyszczenie chodników, posadzek czy elewacji budynków;

• mycie przemysłowe;

• pranie dywanów oraz czyszczenie mebli.

Gorąca para wodna pod wysokim ciśnieniem ma bardzo duże możliwości w kwestii czyszczenia, z których warto korzystać.

SteamArt Sp. z o.o.
Niepodległości 35