Opakowania foliowe

Przemysł spożywczy to szereg norm i wysoko postawionych standardów, których spełnienie jest obowiązkiem każdego, kto chce produkować i sprzedawać klientom żywność. Jednym z najistotniejszych wymogów, jest z pewnością sposób pakowania żywności. Opakowania foliowe Doypack, produkowane przez firmę Moderno Mundo Sp. z o.o., to gwarancja długotrwałej świeżości produktów spożywczych, a także bezpiecznego transportu i przechowywania produktów garmażeryjnych, mięs, przypraw czy przetworzonych produktów, takich jak gotowe dania czy sałatki. Oferowane przez firmę Moderno Mundo Sp. z o.o, profesjonalne worki do pakowania żywności, zapewniają produktom długotrwała świeżość, dzięki czemu stanowią doskonałą alternatywę dla innych sposobów pakowania żywności i produktów spożywczych.

Wchodząc na stronę internetową http://doypack-sklep.pl/pl/c/WORKI-STOJACE-DOYPACK/13, mogą Państwo wybrać jeden z wielu rodzajów worków foliowych typu Doypack, idealnych do pakowania próżniowego. Worki tego typu, wykonane z wielowarstwowego laminatu, zgrzewane za pomocą specjalistycznych technologii, zapewniają trwałą ochronę i gwarantują najwyższy poziom świeżości produktów spożywczych. Oferowane przez firmę Moderno Mundo Sp. z o.o woreczki foliowe oraz worki Doypack, stanowią wysokiej jakości produkt, zapewniający idealne warunki do przechowywania żywności. Worki

Moderno Mundo sp. z o.o.
Firmowa 10