Osobisty trener w Krakowie

Jeżeli myślisz, że wygląd to nie wszystko, to... poniekąd jesteś w błędzie. I wcale nie chodzi tutaj o to, że Twoje dodatkowe kilogramy sprawiają, że jesteś nieatrakcyjny. Wszystko dzieje się w Twojej głowie. Czując się źle we własnej skórze wysyłasz innym ludziom sygnały, że nie czujesz się pewny własnej wartości, co powoduje, że osoby obok właśnie tak Cię odbierają. Jeżeli choć trochę zadbasz o swoją sylwetkę i z pomocą osobistego trenera w Krakowie zrzucisz tu i ówdzie, nabierzesz większej pewności siebie. A poczucie własnej wartości sprawia, że możemy przenosić góry. Pamiętaj, że robisz to przede wszystkim dla siebie.

Treningi EMS z osobistym trenerem w Krakowie

Studio Synergy wyszło z niesamowitą propozycją do klientów. Mowa tu o treningu EMS, który jest wprost rewelacyjny pod wieloma względami. Przede wszystkim mogą z niego korzystać osoby starsze, jak i po kontuzjach, gdyż nie prowadzi on do przeciążeń działających na stawy. W przypadku osób z kontuzjami jest on nawet wskazany, gdyż stanowi świetną formę rehabilitacji. Druga sprawa – wystarczy 20 – 25 minut tygodniowo, aby już po 4 – 6 treningach zauważyć widoczne efekty. Dlatego też trening ten sprawdza się w przypadku osób, które nie mają zbyt wiele czasu, aby poświęcić go dla siebie i własnego wyglądu. Trening EMS polega na elektrostymulacji mięśni za pomocą impulsów elektrycznych. Twój osobisty trener w Krakowie zapewni Ci profesjonalną opiekę podczas ćwiczeń, dostosuje także intensywność treningu EMS do Twoich możliwości.

Studio Synergy w Krakowie zaprasza wszystkie osoby, które pragną zadbać o swoje ciało lecz nie mają zbyt wiele czasu, który mogłyby poświęcić w tym celu. Zostanie Ci przydzielony osobisty trener, który będzie Cię mobilizował do pracy. Zobaczysz, w krótkim czasie uzyskasz olśniewające efekty, które zaskoczą nie tylko Ciebie, ale również ludzi obok.

Studio Synergy
Wodociągowa 47