Pomoc z zakresu wielu dziedzin prawa

Bartosiak & Wspólnicy to grupa doświadczonych adwokatów, którzy posiadają wiedzę z wielu zakresów. Kancelaria udzieli Ci pomocy prawnej z zagadnień związanych z prawem cywilnym, rodzinnym, prawem pracy, administracyjnym, gospodarczym, karnym i spadkowym. Prawna kancelaria Bartosiak & Wspólnicy jest w stanie reprezentować Cię w urzędzie lub przed sądem. Zgłaszając się, uzyskasz profesjonalną pomoc.

Porady prawne i konsultacje

Specjaliści poprowadzą Cię do rozwiązania sprawy, na bieżąco informując o postępach w jej rozwiązywaniu. Honorarium uzależnione jest od rodzaju sprawy i ustalane jest indywidualnie. Kancelaria Bartosiak & Wspólnicy oferuje pomoc prawną w zakresie rozwodów, spadków czy ubiegania się o odszkodowanie z miejsca pracy. To również oferta sporządzania opinii prawnych i weryfikacji umów, pism czy regulaminów. Prześlij opis sytuacji na e-mail, zawierając w wiadomości wszystkie niezbędne do nakreślenia rysu sprawy zagadnienia i poczekaj na odpowiedź. Skontaktuje się z Tobą specjalista z danej dziedziny, wyjaśniając, jakie należy podjąć kroki. Bartosiak & Wspólnicy to kancelaria prowadząca sprawy również w języku angielskim, francuskim i włoskim! Rozwiąż swoje wątpliwości prawne z Bartosiak & Wspólnicy.

Kancelaria Adwokacka Bartosiak & Wspólnicy
Aleja Solidarności 119/125