Postaw na ofertę Floslek

Wieloletnie doświadczenie firmy na rynku przekłada się bez wątpienia na najwyższą jakość produktów. Przedsiębiorstwo może pochwalić się silną pozycją w branży i uznaniem w środowisku biznesowym. Ma ono bowiem na koncie liczne nagrody: Gazele Biznesu, Laur Konsumenta, Teraz Polska, Przejrzysta Firma, Złoty Otis i Diament Forbes. Sukces firmy wynika przede wszystkim z tego, że stawia ona na rozwiązania innowacyjne i nowoczesne. Proces produkcji kosmetyków jest przyjazny środowisku i ekologiczny. Przedsiębiorstwo nie wykonuje testów na zwierzętach.

Wyroby z arniki

Oferta firmy Floslek dedykowana jest w dużej mierze do osób, które chcą skutecznie i efektywnie zatroszczyć się o cerę naczynkową. Sklep proponuje doskonałe kosmetyki z linii Arnica. Podkreślenia wymaga fakt, że arnika ma świetne właściwości – wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne, nie dopuszcza do tworzenia się zakrzepów i obrzęków. Ponadto, w asortymencie firmy dostępne są także kremy przecizmarszczkowe, kremy na dzień i kremy na noc. Klient może zaopatrzyć się w kosmetyki do pielęgnacji rzęs, ust czy brwi. Asortyment urozmaicają żele pod prysznic, specyfiki do higieny intymnej, masła do ciała, a także kosmetyki do włosów. Z oferty mogą korzystać zarówno panie, jak i panowie. W sprzedaży dostępne są także kosmetyki przeciwsłoneczne czy zapewniające ochronę przed owadami.

Kosmetyki najwyższej jakości

W ofercie Floslek dostępne są produkty przeznaczone do codziennego użytku oraz wyroby specjalistyczne, które można włączać do terapii dermatologicznych. Co ważne, firma działa w przyjaźni ze środowiskiem – produkując kosmetyki dba o to, by ilość produkowanych odpadów była jak najmniejsza, a zasoby naturalne było jak najlepiej wykorzystywane. Trzeba podkreślić także, że Floslek na pierwszym miejscu stawia zadowolenie klienta. Stara się więc dostarczać produkty, które będą bezpieczne i skuteczne.

Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Furmanek sp.j.
Geodetów 154
05-500 Piaseczno