Profesjonalne tłumaczenie tekstów z angielskiego i na angielski

Tłumaczenia tekstów z języka angielskiego na polski i z polskiego na angielski to zajęcie, którym Grzegorz Kołodziej zajmuje się od 1991 roku. Przez ten czas tłumacz wypracował sobie renomę. Nic dziwnego – Pan Grzegorz oferuje wykonywanie zleceń na bardzo wysokim poziomie, gdyż przywiązuje on uwagę do najmniejszego szczegółu. Grzegorz Kołodziej zajmuje się tłumaczeniem tekstów zarówno specjalistycznych, umów, dokumentów, jak i tekstów literackich oraz użytkowych.

Do usług Pana Grzegorza należy nie tylko pisemne tłumaczenie tekstów, ale również ustne. W związku ze swoim zawodem Grzegorz Kołodziej uczestniczy w spotkaniach biznesowych oraz negocjacjach handlowych, a także w konferencjach z udziałem zagranicznych prelegentów jako tłumacz. Dzięki swoim wybitnym zdolnościom, które pozwalają mu wykonywać czy to pisemne, czy to ustne tłumaczenia, Pan Grzegorz stał się osobą znaną ze swoich usług. Zwłaszcza w środowisku biznesowym w województwie wielkopolskim.

Tłumaczenia to nie jedyna dziedzina, którą zajmuje się Grzegorz Kołodziej. Jest on również nauczycielem języka angielskiego. Swoją ofertę kieruje do uczniów liceum i gimnazjum, a także do studentów Uniwersytetu Trzeciego Wieku. Nauczanie indywidualne oferowane przez lektora, to doskonały sposób na efektywną naukę. A to wszystko dzięki temu, iż cała uwaga skupia się na jednym uczniu. Grupa wieloosobowa charakteryzuje się różnym poziomem wiedzy uczniów. Dlatego osoby, które nie nadążają z przyswajaniem materiału, wiele tracą. W przypadku, gdy uczeń jest jeden, nawet gdy nie rozumie on danego fragmentu materiału, może on liczyć na dokładniejsze tłumaczenia, aż do skutku.

Osoby przygotowujące się do egzaminów z angielskiego na poziomach FCE, CAE, CPE, TOEFL, BEC (Business English) czy też do egzaminów na uczelniach i do matury podstawowej i rozszerzonej, mogą skorzystać z oferty Grzegorza Kołodzieja.

Jesteś zainteresowany ofertą tłumaczenia angielskiego na polski lub też nauką języka angielskiego w Poznaniu? Zatem skontaktuj się z Grzegorzem Kołodziejem.

Albion Grzegorz Kołodziej
ul. Lwa 25a/7