Przewiert pod przeszkodami

Na sprawne i niezawodne układanie rur pod ziemią, niezwykle skutecznym sposobem jest przewiert pod drogą oferowany przez profesjonalną, wrocławską firmę WTD Sp. Z o.o.

Przedsiębiorstwo to wykonuje przewierty sterowane na terenie całej Polski, przy zastosowaniu najwyższej klasy sprzętu marki Ditch Witch. Jest to rozwiązanie niezwykle przydatne przy pracy takich sektorów jak energetyka, telekomunikacja, kanalizacja i sieci wodociągowe oraz gazownictwo. Przewierty horyzontalne nie wymagają zdejmowania nawierzchni, co dodatkowo pozwala na zaoszczędzenia czasu oraz zminimalizowanie kosztów. Firma stosuje nowoczesną technologię HDD, dzięki której możliwe jest ominięcie takich przeszkód jak drogi, rzeki, bagna, czy tez tory kolejowe. Przeszkody naturalne i inżynierskie omijane są w płaszczyźnie pionowej, a same prace mogą być wykonywane nie tylko na terenach niezabudowanych, ale również w nawet najbardziej zurbanizowanych miastach. Jednostkowa długość takiego przewiertu sięga do 150 m, a wykwalifikowany zespół udzieli fachowych porad jeszcze przed rozpoczęciem zleconych prac. Siedziba firmy znajduje się we Wrocławiu, ale zlecenia realizowane są również w innych, polskich miastach.

Bez wątpienia przewierty pod drogami stanowią jedną z najbardziej popularnych w naszym kraju metod budowy sieci podziemnych. Chcąc dowiedzieć się więcej na temat tego rozwiązania oraz sprzętów, którymi dysponuje przedsiębiorstwo, warto zajrzeć na stronę internetową http://wtd-przewierty.pl/.

WTD sp. z o.o.
Walońska 7/59