Skacz w Zielonej Górze

Skoki spadochronowe w Zielonej Górze odbywają się w specjalnej strefie spadochronowej umieszczonej na lotnisku Aeroklubu Ziemi Lubuskiej w Przylepie. Obywając tam swój skok ze spadochronem, będziesz miał do czynienia z wykwalifikowanymi instruktorami, którzy z całą pewnością posłużą Ci radą i pomocą oraz z miłośnikami tego sportu, którzy zarażą Cię pozytywnym nastawieniem i miłością do tego powietrznego sportu ekstremalnego. Decydując się na skok w tandemie na terenie Zielonej Góry, wzniesiesz się ponad chmury w samolocie AN-2. Przeżyj niesamowite chwile na wysokości 3000 metrów oraz spędź czas z ekspertami w tej dziedzinie. Profesjonalni instruktorzy, których tu spotkasz mogą pochwalić się bogatym doświadczeniem w tej dyscyplinie oraz imponującymi umiejętnościami. Zachęciliśmy Cię? Skoki na terenie tego lotniska odbywają się w prawie każdy weekend, w soboty oraz niedziele. Z łatwością więc znajdziesz czas i zarezerwujesz chwilę na tę rozrywkę. Poza główną atrakcją na terenie lotniska jest ulokowany hotel, restauracja, oraz wiele innych ciekawych miejsc, takich jak stadnina koni. Są to idealne warunki na weekendowy wypad z szalonymi przyjaciółmi, prezent dla bliskiej osoby, lub nietuzinkowy sposób na spędzenie czasu z członkami rodziny. Podziwiaj tereny zielonogórskie z lotu ptaka oraz zapewnij sobie lub swoim przyjaciołom niezapomniane wspomnienia. Oderwij się od przyziemnych problemów i wznieś się wysoko ponad chmury. Takich wrażeń z pewnością nie zapewni Ci nic innego! Poczuj te emocje na własnej skórze i spraw sobie pamiątkę na lata - w postaci wspomnień lub zdjęć. Jeśli tylko chcesz, twoja przygoda ze spadochronem może zostać również sfotografowana i nagrana profesjonalnym sprzętem. Dzięki temu, będziesz mógł wrócić pamięcią do tego wspaniałego weekendu. Odwiedź lotnisko w Zielonej Górze w tym celu i podziwiaj krajobraz z wysokości.

Strefa Skoków Amadeusz Barta