TRANS-MICH – jakość, solidność i punktualność

Poszukując firmę zajmującą się prywatnym transportem sanitarno-medycznym musisz przede wszystkim zwrócić uwagę na jakość wykonywanych przez nią usług. Zadowolenie klientów to najlepsza renoma.

Podczas transportu medycznego najważniejsze jest zapewnienie choremu odpowiednich warunków, dostęp do nowoczesnego sprzętu medycznego, przewóz karetką spełniającą wszelkie standardy i normy EN i PN, opieka przez wykwalifikowany zespół medyczny.

Dostępność 24H przez 7 dni w tygodniu

TRANS-MICH jest jedną z firm zajmujących się prywatnym przewozem medycznym. Posiada w pełni wyposażone karetki marki Volkswagen. Firma dostępna jest do dyspozycji klientów o każdej porze dnia i nocy przez siedem dni w tygodni. Solidność i punktualność jest ważnym element TRANS-MICH. Podczas pobytu w szpitalu czy przychodni chory może liczyć na pomoc podczas załatwiania wszelkich formalności. Oprócz przewozu osób na terenie kraju, firma świadczy usługi również poza jego granicami – w całej Europie.

Głównymi usługami, które pełni TRANS-MICH to:

• wynajem karetki,

• zabezpieczenie medyczne imprez masowych,

• transport medyczny i sanitarny,

• międzynarodowy transport medyczny,

• szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy.

Cennik za usługi nie jest jednoznaczny. Ceny ustalane są indywidualnie, w zależności od kilku czynników:

• odległości do pokonania,

• rodzaju pojazdu,

• przewozu na terenie kraju bądź poza jego granicami,

• dodatkowych wymagań pacjenta, np. obecność lekarza, pielęgniarki, specjalistycznego wyposażenie.

Osoby zainteresowane usługami świadczonymi przez TRANS-MICH mogą uzyskać więcej informacji pod adresem http://trans-mich.pl/.

TransMich
Łozowa 38/1