ViaRent— firma wynajmująca auta na lotnisku w Łodzi

Już dziś odwiedź stronę internetową firmy ViaRent— http://viarent.pl, na której odnajdziesz niezbędne informacje dotyczące możliwości wyposażenia samochodu osobowego do podróżowania. To co wyróżnia ViaRent na tle innych konkurencyjnych marek, jest bogato rozbudowana flota nowych pojazdów, konkurencyjne ceny rynkowe za wynajem, wypożyczanie aut bez kaucji, odbiór samochodu tuż spod terminalu i wiele innych elementów. Firma stara się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów, dlatego stworzyła ofertę dopasowaną do najbardziej wymagających gustów. Do wynajęcia są pojazdy takich marek, jak: Ford, Opel, Skoda, Volkswagen, Nissan, BMW czy Toyota. Oprócz tego klienci mogą wybrać spośród silników dieslowych, benzynowych czy hybrydowych. Samochody są nowe i mają ważny przegląd oraz ubezpieczenia. Po wyborze pojazdu, pracownik podstawi go w określonym czasie pod terminal, a dzięki mobilnej płatności będziesz mógł zapłacić kartą kredytową lub płatniczą od ręki. Zapoznaj się ze wszelkimi szczegółami i ciesz się urlopem posiadając samochód do własnego użytku.

ViaRent
Wedmanowej 6A