Wybierz usługi odzyskiwania długów

Firma Obligum to ceniona marka jeśli chodzi o usługi takie jak profesjonalna pomoc w przypadku ściągania długów. Na początku każdej realizacji zlecenia firma dokonuje szczegółowej analizy sprawy. Dzięki temu można określić charakter klienta oraz osoby dłużej. Można także dowiedzieć się, jakie czynności już były podejmowane oraz określić, jakie czynności powinny być dopiero podjęte i w jakim czasie. Takie indywidualne podejście do sprawy to dla każdego klienta gwarancja pewności, że jego sprawa będzie rozpatrzona sumiennie przez wykwalifikowanych specjalistów.

Wśród usług, jakie świadczy ta firma windykacyjna, znajdują się wszystkie obszary, jakie można w tym zakresie analizować. Są więc to windykacje przedsądowe, terenowe, postępowanie sądowe oraz współpraca z zaufanymi kancelariami komorniczymi. Wszystkie usługi są świadczone z zachowaniem pełnej powagi oraz skrupulatności. Warto pamiętać o tym, że specjaliści podejmują się także tych spraw, które w innych firmach windykacyjnych uznane były za nieściągalne, czyli trudne. Wtedy zlecenie jest o wiele bardziej złożone, ale właściwie dobrany profesjonalista przeprowadzi jego analizę w taki sposób, by spróbować określić jasne etapy działań i zdecydowanie oraz dotkliwie dla dłużnika dotrzeć do rozwiązania danej sprawy. Obligum posiada szerokie zaplecze merytoryczne, bogatą wiedzę oraz doświadczenie konieczne do pracy w takim właśnie zakresie. Współpracuje z wyselekcjonowanymi kancelariami komorniczymi i podejmuje takie działania samodzielnie.

Obligum Debt Management
Łobzowska 35/2