Wygodne zbiórki pieniężne przez internet z eHat.me

eHat.me to narzędzie, które zostało stworzone z myślą o usprawnieniu organizacji pracy i różnego rodzaju zajęć. Zarówno natury prywatnej, jak i zawodowej. To serwis sprzyjający oszczędności czasu, na którego nadmiar nikt w obecnych czasach nie cierpi. Umożliwia skupienie się na tych sprawach, które są naprawdę istotne i wymagają zaangażowania, poprzez odciążenie nas w tych kwestiach, które można uprościć. Jedną z nich jest zbiórka pieniędzy przez internet. eHat to elektroniczny kapelusz, w którym można gromadzić środki na różne cele. Incydentalnie, na specjalne okazje lub cyklicznie. Może być to składka na czynsz, wakacje, wspólne wyjście do kina, teatru, restauracji. Czasem potrzebne jest zebranie środków na zorganizowanie spotkania służbowego lub imprezy integracyjnej. Możliwe jest zbieranie pieniędzy online na każdy cel. Z eHat.me można korzystać na komputerze lub telefonie, dzięki łatwej w obsłudze mobilnej aplikacji. eHat to narzędzie, które zbiera bardzo pozytywne opinie. Dlaczego? Jest idealnie dopasowany do potrzeb ludzi, rozwiązuje ich problemy i wykorzystuje te metody, z których najbardziej lubią korzystać w codziennym życiu. Prowadzona przy jego użyciu zbiórka pieniędzy przez internet to szybkość w działaniu, komunikacja za pośrednictwem serwisu, łatwy dostęp do postępu zrzutki, system przypomnień dla opieszałych oraz brak konieczności posiadania gotówki, gdyż wpłaty można dokonać przelewem z rachunku. Warto wspomnieć o rzetelności i pełnym bezpieczeństwie transakcji.

Krajowy Integrator Płatności Spółka Akcyjna
Św. Marcin 73/6