Wynajęcie samochodu pod samym lotniskiem w Katowicach

Właśnie przyleciałeś samolotem do Katowic. Jak radzić sobie z dalszym poruszaniem się po mieście? Możesz oczywiście skorzystać z komunikacji miejskiej. Ale ten środek nie zawsze bywa skuteczny. Zdarzają się opóźnienia i ścisk wewnątrz autobusu czy tramwaju. Masz ze sobą bagaże, więc nie jest to komfortowa jazda. Warto przemyśleć taką sytuację wcześniej i zamówić z wypożyczalni auto, które będzie na Ciebie czekało już na lotnisku. To bardzo wygodna opcja. Nie tylko swobodnie dojedziesz do hotelu razem ze swoimi ciężkimi bagażami. Po odświeżeniu się w hotelowym pokoju, możesz śmiało ruszać dalej, przecież masz samochód. Bez problemu dojedziesz tam, gdzie chcesz.

W Katowicach działa firma NostarCar. Zajmuje się wypożyczaniem aut krótkoterminowo i długoterminowo, nawet do 5 lat. Spośród dostępnych pojazdów wybierasz taki, który Ci pasuje. Jeśli potrzebujesz większe auto, możesz wypożyczyć 7-osobowego vana. Samochody wyposażone są w manualną lub automatyczną skrzynię biegów. Każdy pojazd jest regularnie i dokładnie sprawdzany pod kątem technicznym. NostarCar dba, aby klient wybierając się w dłuższą podróż był bezpieczny, stąd częste kontrole aut. NostarCar posiada miejsce parkingowe pod lotniskiem. Więcej informacji na http://www.nostarcar.com.pl/katowice-lotnisko/.

NostarCar
Motylkowa 2/1