Wynajem autobusów Wrocław

Wrocławska firma WROCEK – TRAVEL cieszy się ogromnym zainteresowaniem w całej Polsce, dzięki swojej ofercie usługowej, która polega na świadczeniu usług przewozowych w Polsce i poza granicami. Zarówno pracownicy firmy, jak i sama marka posiada liczne certyfikaty oraz upoważnienia do prowadzenia autokarów z większą lub mniejszą ilością osób. Wynajem autokarów z Wrocławia wyróżnia się na tle konkurencji:

• najnowocześniejszymi pojazdami,
  • konkurencyjnymi cenami,
  • wyborem różnych autokarów,
  • najwyższym komfortem podróżowania.

Każdy, kto chce zapoznać się ze szczegółami dotyczącymi transportu pracowników, wyjazdów firmowych/integracyjnych, przewozu na wycieczki szkolne, serdecznie zapraszamy na wrocektravel.pl.

Wynajęcie autobusów z Wrocławia

Potrzebujesz wynająć nowoczesny autokar na wycieczkę? Organizujecie Państwo pielgrzymkę lub inny wyjazd, który wymaga zapewnienia transportu dla dużej ilości osób? Pragniemy zaprezentować ofertę firmy WROCEK – TRAVEL, która dokłada wszelkich starań, aby spełnić najwyższe oczekiwania swoich klientów. Autokary są doposażone we wszelkie udogodnienia poprawiające komfort podróżowania oraz czasu spędzonego podczas postoju. Dodatkowo warto zwrócić uwagę na odpowiednie kwalifikacje oraz spore doświadczenie kierowców i pilotów wycieczek, którzy zapewnią bezpieczny i ciekawy wyjazd.

Wynajem autobusów w dobrej cenie

Flota wrocławskiej firmy obejmuje: Autokar EOS COACH 90 L, Autobus OTOKAR NAVIGO oraz Minibus Volkswagen LT 35. Każdy z nich jest dokładnie sprawdzany przed każdym wyjazdem przez techników, którzy zapewniają o ich sprawności oraz niezawodności.

WROCEK - TRAVEL
PETRAŻYCKIEGO 65B