Wynajem długoterminowy samochodów Łódź

Z długoterminowego wynajmowania samochodów najczęściej korzystają firmy małe, średnie, jak i duże. Jest to alternatywne rozwiązanie do brania kredytu na samochód służbowy lub ich całą flotę oraz auto w leasingu. Firma Metropolis Rent zapewnia na terenie województwa łódzkiego wynajem długoterminowy nowych aut różnych marek i klas. Zapewne każdy z klientów znajdzie coś dla siebie, dzięki szeroko skrojonej ofercie dopasowywanej indywidualnie do potrzeb. Wynajem długoterminowy samochodów z łódzkiej firmy opiera się na umowie między wypożyczalnią a najemcą. Usługa polega na wypożyczeniu samochodu lub samochodów na określony wcześniej czas i za podaną wcześniej stawkę.

Flota wynajętych pojazdów od Metropolis Rent

Wynajmując samochód najemca nie musi uiszczać opłaty wstępnej, jak w przypadku leasingów. Taka opłata może stanowić 10-20% wartości pojazdu, dlatego jeśli nie posiadasz wkładu własnego to warto zdecydować się na wynajem długoterminowy. Dzięki nawiązaniu współpracy z Metropolis Rent masz pewność:

— jasnych kosztów,

— precyzyjnie skonstruowanej umowy opartej o zasady najemcy,

— braku problemów związanych z obniżeniem zdolności kredytowej dla firm,

— stałego kontaktu w razie jakichkolwiek problemów z samochodem.

Wynajmując samochód na firmę masz zapewnioną wygodę podróży, świetny stan techniczny pojazdów oraz dogodne warunki zawarte w regulaminie firmy Metropolis Rent. Nie zwlekaj i już dziś zapoznaj się ze szczegółami ofertowymi profesjonalnej marki, która od 2015 roku stara się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów. Zachęcamy do odwiedzenia oficjalnej strony online, gdzie mieści się cennik oraz opis floty.

Wypożyczalnia samochodów Metropolis-Rent
Ogrodowa 72/74