Xfelgi.pl - Felgi znanych marek

Dostępne felgi to wyselekcjonowane produkty najlepszych marek stworzone specjalnie dla Ciebie. Estetyczny wygląd to jeden z głównych atrybutów alufelg, nadający samochodom eleganckiego i dynamicznego charakteru, widocznego już na pierwszy rzut oka. Poza tym, ten rodzaj felg jest bardzo łatwy w montażu, a oferowane przez Xfelgi.pl felgi aluminiowe mają bardziej otwartą konstrukcję w stosunku do zwykłych felg stalowych, dzięki czemu chłodzenie hamulców jest znacznie lepsze.

Starając się wychodzić na przeciw oczekiwaniom każdemu zainteresowanemu, Xfelgi.com posiada w swojej bazie produktów również felgi aluminiowe z europejską homologacją ECE R-124 oraz certyfikatem TUV. Dodatkowo, w tym e-sklepie możesz zamówić także zestaw montażowy dedykowany indywidualnie dla Twojego auta. Alufelgi produkowane są bowiem jako dedykowane do konkretnego rodzaju samochodu oraz jako felgi uniwersalne.

W przypadku felg uniwersalnych, konieczne jest zastosowanie dodatkowo pierścienia centrującego oraz śrub lub nakrętek o określonej długości i skoku gwintu, które znajdują się w zestawie montażowym. Inną ofertą, którą proponuje swoim klientom sklep Xfelgi.com są czujniki

Sklep z felgami aluminiowymi

• czujniki ciśnienia opon