Zabiegi usuwające zmarszczki

Masz problem ze zmarszczkami? Stosowałaś wiele kremów, ale żaden nie przyniósł pożądanego efektu? Zapraszamy do zapoznania się z ofertą gabinetu NewDent Clinic z Poznania, gdzie każdy klient może wybrać spośród różnych zabiegów poprawiających wygląd skóry twarzy lub ciała. Profesjonalny zespół specjalistów zajmuje się usuwaniem zmarszczek specjalnymi techniką ENDERMOLIFT. Jest to zabieg w pełni naturalny, który wykorzystuje procesy zachodzące w skórze. Sekret tkwi w oddziaływaniu na skórę mikroimpulsami. One stymulują te komórki, które położone są głębiej, przywracając zachodzące w nich procesy produkcji białek.

Endermolift— zabieg na zmarszczki

Zabieg trwa jedynie 35 minut, dlatego jest jednym z ulubionych przez osoby, które chcą szybko i bezboleśnie osiągnąć widoczne efekty młodej skóry bez zmarszczek. Urządzenie działa dwutorowo— dociera do różnych głębokości skóry i pozwala na ukierunkowana stymulację tkanek. Efektem zabiegu jest rozjaśnienie cery, wypełnienie zmarszczek i uwydatnienie konturów twarzy. Nie musisz decydować się na bolesne operacje plastyczne, aby cera na twarzy wyglądała młodo i zdrowo. Zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej gabinetu lub umówienia się na pierwszą wizytę w celu dowiedzenia się więcej o ofercie NewDent Clinic.

NewDent Clinic
os. Armii Krajowej 136