Zakochaj się w bukietach ślubnych z Krakowa

Wyjątkowości tego dnia nie da się opisać. Radość, szczęście, najbliżsi, rodzina, przyjaciele a wszędzie wszechobecna miłość. Cała atmosfera wokół tego wydarzenia nadaje mu szczególną rangę – jedyną w swoim rodzaju. Nieodłączny element tego pięknego obrazka stanowią dekoracje a konkretniej – kwiaty. To one są cichym tłem, które harmonijnie komponuje się z całością, podkreślając jej unikalny wymiar. Kwiaciarnia Motyli Raj przygotowała całą gamę propozycji odpowiadających nawet najbardziej wymagającym gustom. Dopasowując rodzaj dekoracji do stylu bycia i osobowości narzeczonych, kwiaciarnia w ten sposób osiąga w stu procentach oryginalny i bezkonkurencyjny wystrój wprowadzający gości, i samą parę młodą, w stan możliwości namacalnego odczuwania piękna. Zadowolenie klienta stanowi dla kwiaciarni Motyli Raj priorytet, dlatego tak istotna jest współpraca z klientem – stanowi ona bazę do wszelkich ustaleń oraz profesjonalne doradztwo ze strony kwiaciarni. Oferta Motylego Raju obejmuje:

• przystrojenie kościoła,

• przystrojenie sal weselnych,

• przystrojenie samochodu,

• bukiet ślubny i kwiaty dla świadkowej,

• butonierki dla Pana Młodego oraz świadka,

• poduszki kwiatowe na obrączki,

• bukiety i kosze prezentowe dla rodziców.

Kwiaciarnia Motyli Raj zaprasza do kontaktu telefonicznego, mailowego bądź osobistych odwiedzin przy ulicy Łużyckiej 55 w Krakowie, by ustalić niezbędne kwestie odnoszące się do bukietów oraz poszczególnych dekoracji kwiatowych mających pojawić się w kościele i na sali weselnej.

Bukiety ślubne w Krakowie - Najlepsze od kwiaciarni Motyli Raj!

Motyli Raj
Łużycka 55