Zielone parkingi

Ilość i rodzaje inwestycji, które mogą być realizowane przy użyciu kratki parkingowej, robi prawdziwe wrażenie. Budowa dróg dojazdowych, parkingów, podjazdów, alejek, utwardzanie terenu, konstrukcje chodników oraz wiele innych przykładów na zastosowanie niezwykle uniwersalnego materiału, jakim jest kratka parkingowa, pozwala na stwierdzenie, że jest to jeden z najbardziej uniwersalnych materiałów do utwardzania nawierzchni, a dzięki możliwości zagospodarowania terenu zielenią, stanowi doskonałą alternatywę dla kotki brukowej, kamienia i płyt betonowych.

Kratka na parking

Oferowane przez firmę Gardenspot systemy kratki parkingowej, zapewniają doskonała stabilizację i wieloletnią wytrzymałość, nawet przy dużym nacisku. Kratka stanowi doskonały budulec na parkingi i infrastrukturę drogową. Dostarczane przez firmę rozwiązania, pozwalają tworzyć ekologiczne parkingi, stanowiska postojowe czy podjazdy, przy jednoczesnym zagospodarowaniu ich zielenią. Pozwala to uzyskać imponujący efekt zielonych parkingów, które doskonale prezentują się zarówno w mieście, jak i na terenach rekreacyjnych.

Ogrody

• Budowa i obsługa ogrodów